Yliskulmalla on hyvä harrastaa luistelua jääkentällä ja kaukalossa. Vieressä on myös lämmitetyt pukukopit, joissa myös vessat. Jäätilanteen salliessa on lapsille järjestetty kiekkokouluakin. Kesällä kentällä harrastetaan mm.jalkapalloa, pesäpalloa ja kahvakuulaa. Kentän vieressä on tenniskenttä, joka on kaikkien halukkaiden käytössä ilman vuoronvarausta.

Hiihtoladut, pulkkamäki ja makkaranpaistokota sijaitsee Parmaharjulla. Kesällä voi ulkoilla luontopoluilla tai suunnistaa.

Kansalaisopisto opettaa kitaran- ja pianonsoittoa Yliskulman koululla.

Lieto-opisto järjestää erilaisia kursseja nuoriseurantalolla ja Yliskulman koululla.

Liedon pallo järjestää Yliskulmalla lapsille jalkapalloa kesällä ja sählyä talvella. Lapset jaetaan iän mukaan
kahteen-kolmeen ryhmään.

Lietolainen Hyvinvointistudio RIIO vetää Yliskulmalla toiveet huomioiden mm. lapsille tenavajumppaa ja aikuisille zumbaa/kehonhuoltoa sekä kahvakuulaa.

Lasten ikävuosiryhmille on Facebookissa omat ryhmänsä, joiden avulla voi pitää yhteyttä ja lapset sekä vanhemmat saavat tutustua jo ennen koulunaloitusta toisiinsa. Tämä helpottaa tutustumista ja yhteydenpitoa niin kouluvuosina kuin muulloinkin. Löydät ryhmät esimerkiksi nimellä Yliskulma v.2018 syntyneet.

Liedon 4h -yhdistys järjestää ohjattua toimintaa kaikkille 1-6 lk. oppilaille ja eskareille, esimerkiksi 4H-kerho koululla.

Liedon nuorisoseurantalolla järjestyy erilaiset juhlat ym.tapahtumat. Onhan kyläläisten toiveesta järjestetty tanssikurssikin, joten kaikki on mahdollista!

Voit tutustua paremmin palveluja tuottaviin yhdistyksiin yhdistykset -sivulla.

Yliskulmalla toimii myös lukuisia yrityksiä, jotka tarjoavat monenlaisia palveluita.